Nyhed er fra 04-08-2015

Aabenraa Kommune får ny børne- og familiechef

Aabenraa Kommune har ansat 47-årige Mette Høck Bostrup som ny børne- og familiechef

04
082015

Mette Høck Bostrup er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet i 1998. Hun er netop tiltrådt stillingen i forvaltningen Børn og Skole i Aabenraa Kommune 1. august.

Mette Høck Bostrup kommer fra en stilling som afdelingsleder i Center for Social Service i Egedal Kommune på Sjælland, hvor hun var ansat siden 2011. Før da var hun afdelingsleder af Egedal Familiehus fra 2008-2011. Fra 1999-2008 havde Mette Høck Bostrup forskellige ansættelser som psykolog i Københavnsområdet.

- Det er med stor glæde, vi nu har ansat Mette Høck Bostrup, der har de kvalifikationer og den erfaring, der skal til for at løfte ansvaret som børne- og familiechef. Jeg ser frem til samarbejdet, siger direktør Chriss Mailandt-Poulsen fra Børn og Skole i Aabenraa Kommune.

Mette Høck Bostrup siger om sit jobskifte:

- Jeg søgte jobbet, fordi Aabenraa kommune på børnefamilieområdet har valgt at gå nogle fagligt spændende og ambitiøse veje. Jobbet indeholder dermed for mig både rammerne og mulighederne for at bidrage til en spændende faglig udvikling omkring udsatte familier og deres børn, siger Mette Høck Bostrup.

Mette Høck Bostrup har arbejdet med det specialiserede område hele sin karriere. Som leder er hun bl.a. optaget af at involvere mennesker i forandringsprocesser og netværk. Og hun ønsker på baggrund af opdateret faglig viden at etablere virkningsfulde rammer for mødet mellem ledere, medarbejdere og borgere, så fokus bliver brugbart for borgerne i deres bevægelse hen mod en selvstændig og selvforsørgende tilværelse.

Mette Høck Bostrup er gift og har en datter på 17 år. De bor i Hvidovre, men planlægger at flytte til Sønderjylland.

Den nye børne- og familiechef afløser Christian L. Hansen, som forlod jobbet i Aabenraa Kommune for tre måneder siden til fordel for et lignende job i Halsnæs Kommune.