Nyhed er fra 01-09-2020

Aabenraa Kommune genbesætter direktørstilling for Plan, Teknik & Miljø

Økonomiudvalget har netop besluttet at igangsætte ansættelsesprocessen af en ny direktør for Plan, Teknik & Miljø, da Stig W. Isaksen stopper på posten med udgangen af september. Fra 1. oktober og frem til stillingen genbesættes vil kommunaldirektør Tom Ahmt være fungerende direktør for forvaltningen.

01
092020

- Jeg ønsker Stig al mulig held og lykke i sit kommende job i en spændende kommune. Selvom Aabenraa Kommune kommer til at savne ham som kollega og medarbejder, så er det også en anerkendelse for både kommunen og Stig, at Køge Kommune ønsker netop de kompetencer, han kommer med i sin faglige bagage fra Aabenraa Kommune.

Sådan lyder det fra kommunaldirektør i Aabenraa Kommune, Tom Ahmt, oven på meldingen, at direktør for Plan, Teknik & Miljø, Stig W. Isaksen, har fået nyt job fra 1. oktober som direktør for teknik- og miljøforvaltningen i Køge Kommune.

Nu går arbejdet så i gang med at genbesætte direktørstillingen. Det bliver efter den eksisterende styringsmodel med forvaltningsdirektører, der entydigt leder en forvaltning og servicerer et til to udvalg, og som samtidig er en del af den tværgående direktion.

- Vi får i de kommende dage sammensat indstillingsudvalget. Stig er naturligvis direktør både af navn og gavn for forvaltningen til og med 30. september, mens jeg vil påtage mig opgaven som fungerende direktør for forvaltningen fra 1. oktober og frem til genbesættelsen, siger Tom Ahmt.

Indstillingsudvalget udgøres af kommunaldirektøren, formanden for Økonomiudvalget, formandskaberne for de to stående udvalg, to medarbejderrepræsentanter, én direktørkollega og én afdelingschef. Jobopslaget sendes ud medio september, og ansøgningsfristen vil være i primo oktober. Forventningen er, at den nye direktør vil kunne starte 1. december.

- Det er både med stolthed og vemod, at vi skal i gang med at finde en ny direktør. Vi mister en vellidt medarbejder, kollega og direktør. Men det viser dog, at vi har eftertragtede medarbejdere, som er i høj kurs for andre arbejdspladser, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

- Vi ser frem til at modtage ansøgningerne og genbesætte direktørstillingen for et interessant område, der er inde i en positiv, bæredygtig udvikling. Vi er en kommune i stabil vækst med grønne ambitioner, og vi har rammerne for det gode liv.

Kontaktperson

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk