Nyhed er fra 24-03-2017

Aabenraa Kommune har ansat ny skolechef

Det bliver den 44-årige Lars Borst Hansen, der indtager den ledige post som skolechef i Aabenraa Kommune. Han tiltræder 1. maj.

24
032017

1. maj sætter en ny afdelingschef for Skole og Undervisning sig i chefstolen i Aabenraa Kommune. Det er 44-årige Lars Borst Hansen, som kommer fra en stilling som skoleleder på Tingstrup Skole i Thisted Kommune.

Han efterfølger Lars Hende Svenson, der har fået nyt job som skolechef i Kolding Kommune.

Lars Borst Hansen er uddannet lærer i 1997 og har derefter taget en kandidatgrad i Generel Pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet samt diplommoduler i ledelse.

Han har været skoleleder på Tingstrup Skole de seneste to år. Før da har Lars Borst Hansen otte års erfaring som folkeskolelærer, to års erfaring som seminarieadjunkt, tre års erfaring som viceskoleleder og to års erfaring som pædagogisk administrativ konsulent.

- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt til stillingen, men i ansættelsesudvalget var vi enige om, at Lars Borst Hansen skulle tilbydes jobbet. Jeg er glad for, at han har sagt ja og glæder mig til samarbejdet, udtaler direktør for Børn og Skole Chriss Mailandt-Poulsen.

Lars Borst Hansen glæder sig også til sit nye job:

- Det er en ønskestilling, og jeg ser frem til at møde de mange interessenter i og omkring skolen. Jeg lægger vægt på et godt og tværgående samarbejde samt en åben dialog om børnenes dannelse og uddannelse. Det er et veldrevet skolevæsen, jeg kommer til, og jeg vil arbejde målrettet for at fortsætte den positive udvikling, pointerer Lars Borst Hansen.

Han er gift med lærer Hanne Borst Hansen. Sammen har de to børn på 7 år. De bor i øjeblikket i Holstebro, men har en stærk tilknytning til det sønderjyske, da Lars Borst Hansen stammer fra Kliplev, og det meste af familien bor i Aabenraa Kommune.