Nyhed er fra 08-11-2022

Aabenraa Kommune har fundet forpagter til Skarrev Camping og Loddenhøj Camping

Det bliver SeaSide Camping, der fra årsskiftet overtager forpagtningen af campingpladserne Skarrev og Loddenhøj.

08
112022

SeaSide Camping, der er et datterselskab af Tiny House Factory, vil fra årsskiftet overtage forpagtningen af Skarrev Camping og Loddenhøj Camping. De to campingpladser har søgt en ny forpagter, og det bliver altså én forpagter, der får ansvaret for begge campingpladser.

Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder, mens Loddenhøj Camping har en kapacitet på 38 enheder, og for begge pladser gælder, at det ikke er muligt at udvide antallet af enheder.

I udvælgelsesprocessen har Aabenraa Kommune lagt vægt på, at en fremtidig forpagter har fokus på at sætte sit præg på udviklingen af både campingpladserne og den generelle turisme i Aabenraa Kommune.

- Jeg er glad for, at vi har fundet en forpagter, der tør tænke nyt på området inden for campingpladser. Begge campingpladser ligger i naturskønne områder, som er helt oplagt at indtænke i driften, og det er jeg glad for, at SeaSide Camping har gjort, siger formand for Udvalget for Bæredygtig Udvikling, Erik Uldall Hansen og fortsætter:

- I Aabenraa Kommune har vi et stort potentiale for fortsat at udvikle os som en turistkommune, og det er vores campingpladser og andre overnatningsmuligheder rundt i kommunen med til at bidrage til. Derfor er jeg også glad for, at SeaSide Camping med deres tiltag taler ind i, at turister får en anderledes oplevelse, hvis de besøger Aabenraa Kommune.

SeaSide Camping specialiserer sig i mobile campingenheder lavet af træ, og de henvender sig til en bredere målgruppe af campister, end blot dem der i forvejen har en campingvogn.

- Vores moderne koncept med mobile campingenheder lavet af træ åbner op for tidssvarende og attraktive overnatningsmuligheder på de to campingpladser. Vi ønsker at skabe en oplevelse i naturen for alle, der opfylder nutidens krav og ønsker om bæredygtighed og komfort i ferien, siger direktør for Tiny Seaside, Henrik Frisenberg og fortsætter:

-Med det nye feriekoncept vil vi understøtte turismen i lokalområdet. Vores attraktive kiosk vil være åben for alle og tilbyde et spændende varesortiment fra leverandører med fokus på kvalitet og lokalitet. Vi åbner op for en helt ny type af oplevelser for campister og familier, som ikke tidligere har haft mulighed for at campere.

Kontaktperson

Formand for Udvalget for Bæredygtig Udvikling, Erik Uldall Hansen, tlf.: 23 34 44 53; e-mail: euh@aabenraa.dk

Direktør for Tiny Seaside, Henrik Frisenberg, tlf.: 49 157 378 595 03; e-mail: henrik.frisenberg@tinyhousefactory.de

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk