Nyhed er fra 22-09-2021

Aabenraa Kommune indfører fartdæmpende foranstaltninger på lystbådehavnene

For at højne sikkerheden for fodgængere, cyklister og andre bilister vil Aabenraa Kommune etablere fartdæmpende foranstaltninger på parkeringspladsen foran lystbådehavnene i Aabenraa.

22
092021

I løbet af næste uge vil Aabenraa Kommune etablere tre asfaltbump, der skal være med til at standse biler med for høj hastighed på lystbådehavnene i Aabenraa. Desuden bliver der allerede i dag sat markeringsbjælker op mellem parkeringsbåsene, som er mulige at passere med lav hastighed.

- Jeg håber, at vi med de nye foranstaltninger kan få løst problemerne med hasarderet kørsel og for høj hastighed på lystbådehavnene i Aabenraa, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

- Det skal være trygt at færdes på lystbådehavnene i Aabenraa om aftenen for både fodgængere, cyklister og andre trafikanter. Jeg tror, at de hastighedsdæmpende tiltag er med til, at folk respekterer behovet for tryghed og reduceret støj på området.

I alt opsættes tre asfaltbump på området, lige som der opsættes omkring 50 markeringsbjælker mellem de eksisterende parkeringsbåse på området. Arbejdet med bump og markeringsbjælker vil blive udført på parkeringsarealet fra nu og i løbet af den næste uge.

Kontaktperson

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Ingeniør Trafik og Anlæg, Henrik Bützau Hasling, tlf.: 73 76 77 71; e-mail: hbhas@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk