Nyhed er fra 18-12-2021

Aabenraa Kommune iværksætter nye COVID-19 restriktioner søndag

Folketinget har vedtaget en række nye restriktioner med effekt fra søndag 19. december 2021 klokken 8. Det betyder i Aabenraa Kommune, at spillesteder, museer, kulturhuse, forsamlingshuse og selskabslokaler lukker fra i morgen klokken 8. Samtidig indføres krav om mundbind bl.a. i Borgerservice og på Jobcenter samt på biblioteker og i idrætsfaciliteter mv.

18
122021

Fra søndag morgen, 19. december 2021 klokken 8.00, indføres en række restriktioner i Aabenraa Kommune besluttet af Folketinget. Det betyder lukning af spillesteder, museer, kulturhuse, forsamlingshuse og selskabslokaler. Detaljerne i myndighedernes restriktioner på forskellige områder i samfundet forventes at blive udarbejdet og offentliggjort løbende i de kommende dage, så borgerne i Aabenraa Kommune opfordres til også at følge med på coronasmitte.dk, hvor mange restriktioner samles og kommunikeres. Kommunens hjemmeside, aabenraa.dk, opdateres også løbende med de nye informationer om restriktioner.

- Aabenraa Kommune er klar til at gennemføre de nye COVID-19 restriktioner fra søndag morgen, siger kommunaldirektør Tom Ahmt. Samtidig vil jeg gerne understrege at alle øvrige kommunale servicefunktioner fortsat fungerer fuldt ud. Borgerservice og Jobcenter følger normale åbningstider for borgerne og alle rådhusbygninger holdes åbne for borgere og gæster, tilføjer Tom Ahmt.

Mundbind genføres for borgere og gæster

Blandt restriktionerne vedtaget af regering og Folketing er genindførelsen af mundbind eller visir for borgere og gæster i en række kommunale bygninger og faciliteter. Det gælder i Borgerservice og Jobcenter samt biblioteker, idrætshaller, træningscentre, musikskoler, foreningslokaler og svømmehaller mv.

Kontaktperson

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kerstin Bundgaard, tlf.: 23474309; e-mail: kbu@aabenraa.dk