Nyhed er fra 16-12-2020

Aabenraa Kommune iværksætter skærpede tiltag

Fra i dag klokken 16.00 træder de skærpede COVID-19-tiltag i kraft. I Aabenraa Kommune betyder det blandt andet, at rådhusbygninger fremover kun er åbent efter aftale.

16
122020

Aabenraa Kommunes beredskab har i dag gennemgået de skærpede tiltag, som gælder for Aabenraa Kommune fra 16. december klokken 16.00.

- Vi har i beredskabet identificeret de områder, hvor der fra i dag klokken 16.00 kommer ændringer. Generelt gælder, at man som borger og samarbejdspartner skal holde sig orienteret ad de kanaler, man normalt bruger i kontakten med Aabenraa Kommune. Her vil vi løbende opdatere og orientere om de tiltag, der iværksættes, siger Tom Ahmt, kommunaldirektør i Aabenraa Kommune og fortsætter:

- I Aabenraa Kommune vil der fra i morgen være endnu flere, der arbejder hjemmefra. Men det er vigtigt for mig at slå fast, at der fortsat betjenes borgere, samarbejdspartnere og virksomheder i samme grad som tidligere. Enten virtuelt eller ved et planlagt, fysisk møde.

Konsekvensen af de skærpede tiltag er, at rådhusbygningerne fortsat er åbne for borgere og eksterne samarbejdspartnere i den vanlige åbningstid, men kun hvis de har en forhåndsaftale om et møde.

For Aabenraa Kommune gælder blandt andet også, at elever i grundskolen fra og med 5. klasse hjemsendes og overgår til virtuel fjernundervisning, kultur- og fritidsaktiviteter lukkes ned og biblioteker holdes lukket.

Find flere oplysninger på de kommunale institutioners hjemmesider, facebooksider, AULA og lignende.

Det fulde overblik over myndighedernes skærpede tiltag findes på www.coronasmitte.dk

Kontaktperson

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk