Nyhed er fra 25-04-2017

Aabenraa Kommune løber med prisen Welfare Tech Award 2017

Aabenraa Kommunen vinder prisen for et stærkt engagement i udvikling og ibrugtagning af ny velfærdsteknologi og for aktiv videndeling om løsningernes muligheder.

25
042017

Prisen blev overrakt til Jakob Kyndal, direktør for Social & Sundhed i Aabenraa Kommune mandag den 24. april 2017 i Odense.

- Prisen er en anerkendelse af vores strategiske tilgang til arbejdet med velfærdsteknologi i LivingTech Aabenraa. En tilgang, som bygger på et tæt samspil mellem innovative virksomheder og samarbejdspartnere, borgere som medskabere, og kommunens engagerede medarbejdere. Samarbejdet skaber stor værdi for Aabenraa Kommune og indstillingerne til Welfare Tech Award viser, at samarbejdet også giver værdi for virksomhederne og vores samarbejdspartnere. Og det er vi naturligvis utroligt glade for, siger Jakob Kyndal.

Aabenraa Kommune er blevet indstillet til prisen af flere medlemmer af netværket under Welfare Tech, som består af virksomheder, organisationer og andre kommuner. I indstillingerne fremhæves Aabenraa Kommune som en first mover, der går forrest, når det gælder nyskabende offentlig-privat samarbejde, som bidrager til nye løsninger på de kommunale udfordringer:

- Aabenraa Kommune har vist sig åben overfor samarbejde med virksomheder om både udvikling, test og implementering. Det har skabt stor værdi for blandt andet vores virksomhed og betydet, at vi som virksomhed har kunnet ansætte flere medarbejdere, fortæller LifePartners, der er en af virksomhederne, som har indstillet Aabenraa Kommune.

Prisen blev overrakt af Welfare Techs administrerende direktør Christian Graversen.

 

Læs mere på www.welfaretech.dk