Nyhed er fra 22-12-2016

Aabenraa Kommune skal have ny kommunaldirektør

Kommunaldirektør Niels Johannesen takker af i 2017 efter 10 år på posten

22
122016

Aabenraa Kommunes kommunaldirektør gennem 10 år, Niels Johannesen, har meddelt Aabenraa Byråd, at han ønsker at takke af i 2017.

Det har byrådet taget til efterretning og besluttede på årets sidste byrådsmøde 21. december, at der umiddelbart efter nytår skal sættes en rekrutteringsproces i gang for at finde en ny kommunaldirektør.

- For mig er det det rigtige tidspunkt. Jeg har været med siden kommunalreformen og har haft et utroligt godt og indholdsrigt job, så nu er det et naturligt tidspunkt for mig at skifte bane, påpeger Niels Johannesen.

Niels Johannesen bliver i jobbet, indtil den nye kommunaldirektør er på plads. Han har aftalt med byrådet, at han derefter i en periode fremadrettet stadig vil være tilknyttet Aabenraa Kommune i forhold til særlige udviklingsprojekter på erhvervsområdet.

Borgmester Thomas Andresen tager Niels Johannesens beslutning til efterretning:

- Jeg er glad for, at Niels Johannesen har sagt ja til at fortsætte med at arbejde for Aabenraa Kommune i forhold til de spændende projekter, vi har i gang på erhvervsområdet. Og det er fint, at han har meddelt sin beslutning om at takke af nu, så en ny kommunaldirektør er kørt på plads i jobbet, inden vi skal vælge et nyt byråd til november. Min forventning er, at vi kan ansætte den nye kommunaldirektør til juni, vurderer Thomas Andresen.

Niels Johannesen er 63 år. Han kom fra en stilling som amtsdirektør i Sønderjyllands Amt (2003-2007), inden han blev den nye Aabenraa Kommunes første kommunaldirektør i 2007.

Niels Johannesen har også været kommunaldirektør i Tønder Kommune (1999-2003) og i Skærbæk Kommune (1992-1999).