Nyhed er fra 04-08-2022

Aabenraa Kommunes borgmester fortsætter træffetider for borgere og foreninger

Borgmester Jan Riber Jakobsen indførte i foråret træffetider for borgere og foreninger. En evaluering af ordningen har resulteret i, at træffetiderne fortsætter i en justeret udgave.

04
082022

Borgere og foreninger har siden februar kunne booke træffetider med Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, om torsdagen. En evaluering af den ordning har resulteret i, at der også i fremtiden er mulighed for træffetider med borgmesteren.

Fremover er det muligt at booke træffetider hos Jan Riber Jakobsen hver anden torsdag i tidsrummet 14.00 til 17.00. Der afsættes 30 minutter til hvert møde.

- Borgere og foreninger har taget positivt imod træffetiderne, og derfor har vi besluttet at fortsætte ordningen, som i første omgang var en forsøgsordning. Møderne har ført til en god og konstruktiv dialog, og det ønsker jeg som borgmester at fortsætte. Vi fortsætter også med modellen, hvor direktører eller afdelingschefer fra forvaltningerne deltager på møderne, hvis det er relevant, siger Jan Riber Jakobsen.

Interesserede borgere eller foreninger bedes senest mandag klokken 12.00 i samme uge som træffetiden bestille en tid hos borgmestersekretæren på telefon 73 76 73 35 eller på jgru@aabenraa.dk.

Informationer om træffetiderne fremgår af Aabenraa Kommunes hjemmeside, hvor eventuelle ændringer og aflysninger også fremgår.

Kontaktperson

Borgmester Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen, tlf.: 29 32 25 30; e-mail: jrj@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk