Nyhed er fra 29-03-2021

Aabenraa Kommunes erhvervspiloter vil sikre én indgang for virksomheder

Med ansættelsen af Daniel Staugaard er Aabenraa Kommunes team af erhvervspiloter nu på plads. Målsætningen er en smidig og fælles indgang for nye og eksisterende virksomheder.

29
032021

- Virksomheder, som henvender sig til Aabenraa Kommune, skal opleve en smidig og håndholdt service. Når de ringer til os, så får de én fælles indgang til Aabenraa Kommune.

Sådan lyder det fra Aabenraa Kommunes nye erhvervspilot, Daniel Staugaard, der sammen med erhvervspilot Jette Henningsen er ansat til at servicere og hjælpe eksisterende og nye virksomheder i Aabenraa Kommune. Derudover er Ellen Kankelborg fra Aabenraa Kommunes grundsalgsafdeling parat til at hjælpe virksomhederne med at finde den helt rigtige byggegrund.

- Vi tror på, at et erhvervsliv i trivsel er et fundament for sund vækst i hele Aabenraa Kommune. Derfor gør vi meget ud af at levere en effektiv service for de virksomheder, der har brug for vores hjælp, siger Jette Henningsen, der de sidste tre år har arbejdet i Aabenraa Kommune.

Når virksomhederne henvender sig til Aabenraa Kommune, bliver de tilknyttet en kontaktperson, som kan guide dem igennem myndighedssystemerne og hjælpe dem på plads med alt fra grundkøb til opstart af virksomhed.

- Alle virksomheder har brug for koordinering, når de står over for forandringer. Hvad enten det er nye eller eksisterende virksomheder. Og det er den form for kommunal koordinator, vi gerne vil være for virksomhederne, siger Daniel Staugaard, der siden 1. marts har haft sin hverdag som erhvervspilot i Aabenraa Kommune.

Før det var Daniel Staugaard ansat på Syddansk Universitet, lige som han også har erfaring fra Sønderborg Kommune, hvor han sad i en stilling, der minder om den, han har i Aabenraa Kommune i dag.

Ud over kontakten med virksomhederne, så har Aabenraa Kommunes erhvervspiloter også et tæt samarbejde med Business Aabenraa.

- Det er nødvendigt for vores koordinering med virksomhederne, at vi arbejder tæt sammen med blandt andet Business Aabenraa. De har en stor viden på området, og det er selvfølgelig noget, vi benytter os af, siger Jette Henningsen.

Kontaktperson

Erhvervspilot, Daniel Staugaard, tlf.: 73 76 82 14; e-mail: dst@aabenraa.dk

Erhvervspilot, Jette Henningsen, tlf.: 73 76 77 72; e-mail: jhenn@aabenraa.dk

Grundsalgsmedarbejder, Ellen Kankelborg, tlf.:73 76 70 10; e-mail: eka@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk