Nyhed er fra 30-09-2019

Aabenraa Kommunes nye skolechef er forankret i det sønderjyske

Rasmus Andreassen bliver fra 1. november Aabenraa Kommunes skolechef. Han kommer fra en stilling som Børn og Ungechef, distrikt Syd, samt ordførende på skoleområdet i Haderslev Kommune og har tidligere arbejdet som skolelærer samt været afdelings- og skoleleder på en række sønderjyske skoler.

30
092019

- Jeg var slet ikke i tvivl om at søge stillingen, da jeg blev opmærksom på den. For skoleområdet er det, jeg brænder for.

Sådan lyder det fra 44-årige Rasmus Andreassen, når han sætter ord på, hvorfor han har sagt ja til de nye udfordringer som Aabenraa Kommunes nye skolechef. Han er i dag Børn og Ungechef, distrikt Syd, samt ordførende på skoleområdet i Haderslev Kommune og tiltræder 1. november i sin nye stilling i Aabenraa Kommune.

- Jeg ser frem til at være med til at styrke almenområdet og sikre et godt skolemiljø i Aabenraa Kommune samt implementere den politiske retning. Samtidig er det vigtigt for mig at have et godt samarbejde med de forskellige aktører på skoleområdet – både elever, forældre og ansatte, siger Rasmus Andreassen, der til dagligt bor i Sønderborg med sin kone og teenagedrenge.

Direktøren for Børn og Skole i Aabenraa Kommune glæder sig til at arbejde sammen med den nye skolechef, som udover at komme med erfaring fra sit nuværende job også kommer med erfaring fra skoleverdenen som både folkeskolelærer samt afdelings- og skoleleder på en række sønderjyske skoler.

- Vi ser frem til, at Rasmus starter, fordi han kommer med de rette kompetencer til at udfylde rollen som ny skolechef. Derfor var det også et enigt ansættelsesudvalg, der valgte Rasmus blandt et ansøgerfelt på 17 personer, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune.

Kontaktperson

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Ny skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: ras@haderslev.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk