Nyhed er fra 28-05-2015

Aktiv Feries katalog er udkommet

Aktiv Ferie 2015 har netop udsendt sommerens katalog i et nyt design. Kataloget indeholder 65 forskellige indendørs- og udendørsaktiviteter

28
052015

For mange skoleelever er sommerferien det samme som fritid. I Aabenraa Kommune byder Aktiv Ferie på hele 65 forskellige aktiviteter, eleverne kan gå til, når de holder fri fra skole.

Blandt tilbuddene er ridning, tennis, dykning, svæveflyvning, gospelsang, oplevelser i Barfodsparken samt adskillige kreative aktiviteter. Der er også mulighed for en tur til Jump A Lot i Nr. Hostrup, et besøg på et plejehjem og at lære at spille brætspil.

Skoleelever fra 0.-5. klasse har sidst i maj fået det nye aktivitetshæfte, hvor alle tilbuddene er samlet, med sig hjem i tasken. Elever i 6.-9. klasse har modtaget et postkort, der henviser til Aktiv Ferie på hjemmesiden www.aktivferieaabenraa.dk .

Igen i år har flere end 50 foreninger og institutioner budt ind med de mange forskellige aktiviteter. Det er fuldt ud på højde med sidste år, hvor flere end 3.000 deltagere gjorde brug af tilbuddene under Aktiv Ferie.

- Vi er meget glade for den store opbakning, og for at så mange børn og unge benytter sig af tilbuddene. Vi håber naturligvis på en lige så stor tilslutning i år som tidligere, siger fritidskonsulent Kurt Koch fra Kultur, Plan & Fritid, der står for at arrangere Aktiv Ferie 2015.

Man kan deltage i aktiviteter over hele kommunen, og aktiviteterne er fordelt over hele sommerferien. Nogle af aktiviteterne er også skræddersyet, så de henvender sig til bestemte aldersgrupper.

Alle skoleeleverne skal tilmelde sig aktiviteterne via hjemmesiden www.aktivferieaabenraa.dk senest den 21. juni. På hjemmesiden kan man også finde aktivitetshæftet.