Nyhed er fra 04-03-2021

Beboere på sociale botilbud i Aabenraa Kommune bliver vaccineret 8. marts

Mandag 8. marts vil alle beboere på Aabenraa Kommunes sociale botilbud, der har takket ja til COVID-19-vaccinen, blive vaccineret. Vaccinationen udføres af en læge og vil foregå på botilbud.

04
032021

Beboere på 17 kommunale botilbud i Aabenraa Kommune samt et privat botilbud får mandag 8. marts COVID-19-vaccinen. Alle beboere, som har takket ja til vaccinen, modtager den denne dag. En praktiserende læge foretager vaccinationen. De vaccinerede beboere vil være under rutinemæssig observation for allergiske reaktioner. Personalet vil bistå, således at beboere oplever, at der er kendte ansigter og trygge forhold.

- Beboerne på de sociale botilbud har gennemgået en meget hård tid det seneste år. I en tid med manglende besøg, stramme restriktioner og ekstra påpasselighed er jeg oprigtigt glad for, at det nu endelig er blevet tid til vaccination på botilbuddene. Det er et enormt skridt på vej mod den hverdag, som jeg ved, at beboerne savner, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Selvom der nu vaccineres på botilbuddene, så vil der fortsat være besøgsrestriktioner og gældende retningslinjer, som de pårørende skal sætte sig ind i og efterleve. Det er fortsat nødvendigt, at vi passer på hinanden.

I alt bliver cirka 200 beboere på sociale botilbud i Aabenraa Kommune vaccineret mandag 8. marts.

Kontaktperson

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk