Nyhed er fra 15-01-2015

Bedre service for ledige, der søger kontanthjælp

Den enhed i Borgerservice, der varetager kontanthjælp og andre ydelser til ledige, flytter fra rådhuset i Aabenraa til jobcenteret på Kallemosen i Aabenraa. Det betyder bedre service for borgerne

15
012015

Fra torsdag 22. januar skal man henvende sig på Jobcenter Aabenraa, Kallemosen 20 i Aabenraa, hvis man ønsker personlig betjening i forbindelse med kontanthjælp eller andre ydelser, som vedrører forsørgelse.

En ny lov trådte i kraft ved årsskiftet, og den muliggør, at de medarbejdere, der tildeler ydelser, og jobcenteret nu kan være i samme organisation. Det måtte ikke forekomme tidligere.

- I Aabenraa kommune ønsker vi at udnytte denne ændring, så servicen til borgerne bliver bedre. Ved at flytte ydelsesenheden hen på jobcentret skal borgerne nemlig ikke længere møde op på to forskellige adresser, hvis de ønsker at søge om hjælp til forsørgelse, forklarer vicekommunaldirektør Tom Ahmt, der også er direktør for Jobcenter og Borgerservice.

Han understreger, at ændringen kun får betydning for de personlige henvendelser. Henvendelser via e-mail og telefon fortsætter uændret.

I forbindelse med flytningen har ydelsesenheden lukket torsdag 22. januar kl. 8-13.