Nyhed er fra 26-10-2016

Bestyrelsesmedlemmer valgt til Arena Aabenraa

Bestyrelsen for den nye selvejende institution Arena Aabenraa er nu valgt blandt brugerne af det nuværende Aabenraa Svømme- og Idrætscenter, Business Aabenraa og Aabenraa Byråd

26
102016

På byrådsmødet 26. oktober faldt de sidste brikker på plads i forhold til, hvem de syv personer bliver, som skal sidde i bestyrelsen i den nye multiarena. Den 1. januar overgår det nuværende svømme- og idrætscenter og Aabenraa Stadion nemlig til en erhvervsdrivende fond og bliver til den selvejende institution Arena Aabenraa, som kommer til at bestå af det eksisterende idrætscenter, det nuværende Aabenraa Stadion og den nye multiarena.

Allerede den 26. september blev to brugerrepræsentanter valgt til bestyrelsen. Her havde Aabenraa Kommune inviteret repræsentanter for alle brugerne af Aabenraa Stadion og Aabenraa Svømme- og Idrætscenter til et informations- og valgmøde på rådhuset i Aabenraa.

Valgt til bestyrelsen blev Asbjørn Lundgaard Jakobsen fra Aabenraa Boldklub og Per Hussmann fra AAIG Atletik, Tri og Motion.

Ud over to brugerrepræsentanter er to bestyrelsesmedlemmer udpeget af Business Aabenraa. Det er Grethe Hartmuth og Peter Maindal.

Aabenraa Byråd udpegede på onsdagens byrådsmøde de sidste tre medlemmer, hvoraf kun det ene må være byrådsmedlem. Det bliver Hans Philip Tietje, medlem af byrådet, samt Per Dupont og John Riisberg.

- Vi ønsker, at Arena Aabenraa bliver et nyt aktivt kraftcenter i det kommende campusområde, som bliver samlingspunkt for idræt, fællesskab, mangfoldighed og velvære. Og derfor ser vi frem til, at den nye bestyrelse bliver etableret og kommer i arbejdstøjet, så centeret kan komme til at summe af liv både ude og inde hele året rundt, pointerer borgmester Thomas Andresen.

For at få det nye kraftcenter godt fra start, har Aabenraa Kommune indgået aftaler med DGI Facilitetsudvikling og Vejen Idrætscenter om i en overgangsperiode at yde bistand i form af konsulent- og tjenesteydelser. Aftalen er indgået på baggrund af Vejen Idrætscenters store erfaring med netop at skabe et levende og tidssvarende center, hvor der både er plads til idræt og andre aktiviteter.