Nyhed er fra 08-06-2017

Borgmesteren er med til at indvie Motorbådsklubbens nye bro i Nyhavn

Aabenraa Kommunes borgmester Thomas Andresen er med, når Motorbådsklubben indvier sin nye bro i Nyhavn i Aabenraa fredag 9. juni

08
062017

Der bliver taget hul på en ny æra i Motorbådsklubben Sydhavns historie, når klubben i morgen fredag 9. juni kl. 18 på uformel vis indvier sin nye flydebro i Nyhavn bl.a. med pølser på grillen og med deltagelse af borgmester Thomas Andresen.

Den nye placering i Aabenraa Havn og den nye bro er resultatet af et samarbejde mellem de to bestyrelser i Motorbådsklubben og Ladeforeningen samt Aabenraa Kommune og Aabenraa Havn. Alle både er flyttet fra Sydhavn til Nyhavn, og de to foreninger har indtaget området til lands og til vands med deres både og grej.

- Jeg er meget glad for den vilje, de to bestyrelser har vist til at arbejde løsningsorienteret. Det var en gordisk knude, som vi har hugget midt over. I samarbejde med Aabenraa Havn har vi fået skabt gode faciliteter, hvor klubbens og foreningens medlemmer kan dyrke deres interesser fiskeri, sejlads og socialt samvær. Hvor der er vilje, er der også en vej, og den har vi betrådt i fællesskab, pointerer borgmester Thomas Andresen.

Formanden for Motorbådsklubben Preben Rønnow ser frem til at få indviet de nye faciliteter:

- Vi var jo helst blevet i Sydhavn. Men da beslutningen var truffet, om at Sydhavn skulle bruges til andre formål, har vi haft et godt samarbejde med borgmesteren og havnen om at finde en løsning, som kan komme alle vores medlemmer til gavn. Jeg glæder mig til at vise vores nye bro og faciliteter frem, siger Preben Rønnow.

Formanden for Aabenraa Havns bestyrelse Erwin Andresen er meget tilfreds med, at bådeklubben har valgt at leje sig ind på området i den nordlige Nyhavn, og at det samtidig har været muligt at tilknytte lokaler til Ladeforeningen.

- Dermed har en lang proces omkring placeringen af Motorbådeklubben og Ladeforeningen fundet sin afslutning til alles tilfredshed. Vi hilser foreningerne velkommen og ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde omkring lejeforholdet, siger Erwin Andresen.