Nyhed er fra 02-02-2015

Byd ind med aktiviteter til børn i sommerferien

Aabenraa Kommune tilbyder hvert år Aktiv Ferie til børn og unge i sommerferien. Foreninger, klubber og institutioner kan komme med forslag til aktiviteter indtil 13. marts

02
022015

Med Aktiv Ferie giver foreninger, klubber og institutioner børn og unge mulighed for at deltage i en lang række forskellige aktiviteter. Foreningslivet får til gengæld lejlighed til at vise, hvad man tilbyder, og dermed mulighed for at få flere medlemmer blandt børnene og de unge.

Og det er nu, foreninger m.m. kan byde ind med aktiviteter til Aktiv Ferie 2015.

I 2014 kunne skoleeleverne vælge mellem 60 aktiviteter over hele kommunen. Der var godt 3.000 tilmeldinger til aktiviteter fordelt på flere end 2.000 elever.

- Vi håber, at lige så mange aktivitetsudbydere har lyst til at byde ind med sommerferieaktiviteter i år og således være med til at give skolebørnene en aktiv sommerferie, siger fritidskonsulent Kurt Koch.

Kultur- og Fritidsudvalget har også i år afsat en pulje til Aktiv Ferie. Formålet er at gøre deltagerbetalingen så lille som muligt, så alle skoleelever har mulighed for at deltage i aktiviteterne.

Alle skoleelever fra 0.-9. klasse kan benytte sig af tilbuddene i Aktiv Ferie. I slutningen af maj modtager samtlige elever fra 0.-5. klasse årets aktivitetshæfte, mens 6.-9. klasses elever kan finde aktivitetshæftet på kommunens hjemmeside.

Ønsker man at byde ind med aktiviteter i sommerferien, kan man kontakte Kurt Koch på telefon 73 76 77 99 eller pr. e-mail: kkoc@aabenraa.dk senest fredag 13. marts.