Nyhed er fra 12-02-2014

Byd ind med aktiviteter til børn og unges sommerferie

Foreninger, klubber og institutioner kan nu komme med gode ideer til Aktiv Ferie 2014. Tilmeldingsfristen for at byde ind med aktiviteter til skolebørnenes sommerferie er den 14. marts.

12
022014

Aabenraa Kommune gentager succesen Aktiv Ferie, hvor foreninger, klubber og insti-tutioner tilbyder børn og unge at deltage i en stribe vidt forskellige aktiviteter. For-eningslivets fordel ved at deltage i Aktiv Ferie er samtidig, at man har mulighed for at vise, hvad man har at byde på og måske få nye medlemmer.

Sidste år havde skoleeleverne 59 aktiviteter at vælge imellem over hele kommunen, og 2013 bød på over 3.000 tilmeldinger til aktiviteter fordelt på omtrent 2.000 elever.

- Vi håber, at der er lige så mange aktivitetsudbydere, der har lyst til at byde ind med sommerferieaktiviteter i år og således vil være med til at give skolebørnene en aktiv sommerferie, siger fritidskonsulent Kurt Koch.

I lighed med tidligere år har Kultur- og Fritidsudvalget afsat en pulje til Aktiv Ferie. Formålet er at gøre brugerbetalingen så lille som muligt, så alle skoleelever har mulighed for at deltage i aktiviteterne.

Samtlige skoleelever fra 0.-9. klasse kan benytte sig af tilbuddene i Aktiv Ferie. I slut-ningen af maj måned modtager alle elever fra 0.-7. klasse årets aktivitetshæfte med alle ferieaktiviteter, mens 8.-9. klasses elever kan finde aktivitetshæftet på kommunens hjemmeside.

Foreninger, klubber og institutioner modtog ved årsskiftet materiale pr. e-mail fra Kultur, Plan & Fritid med en opfordring til at deltage i Aktiv Ferie. Ønsker man at byde ind med aktiviteter i sommerferien, kan man kontakte Kurt Koch på telefon 7376 7799 eller pr. e-mail: kkoc@aabenraa.dk senest fredag den 14. marts.