Nyhed er fra 20-01-2023

Byrådet i Aabenraa Kommunes nytårsreception i ord og billeder

Fredag 20. januar holdt byrådet i Aabenraa Kommune den årlige nytårsreception. Cirka 160 gæster mødte op og hørte borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale og gæstetaler Hanne Lene Haugaard fra DGI Sønderjylland, lige som de var med til at hædre Kirsten Nørgård Christensen for 25 års byrådsarbejde.

20
012023

Det var en festlig eftermiddag med Royal Run-tema i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa, da byrådets nytårsreception fredag 20. januar løb af stablen.

Repræsentanter fra kommunens erhvervsliv, samarbejdspartnere og andre interessenter var mødt op for blandt andet at høre borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale.

Årets gæstetaler, bestyrelsesformand i DGI Sønderjylland, Hanne Lene Haugaard, fortalte om samarbejdet mellem Aabenraa Kommune og DGI Sønderjylland i forbindelse med årets helt store løbefest Royal Run, der afvikles 29. maj i Aabenraa.

Til årets nytårsreception var der også en hyldest til byrådsmedlem Kirsten Nørgård Christensen, der i år fejrer 25. års jubilæum som byrådsmedlem. Stort tillykke til Kirsten Nørgård Christensen, der igennem alle 25 år har leveret en passioneret og engageret indsats som medlem af byrådet.

Vedhæftet findes billeder fra nytårsreceptionen samt borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale.