Nyhed er fra 24-09-2021

Dele af parkeringshuset på Skrænten lukkes i aften- og nattetimerne

Nederste og mellemste dæk af parkeringshuset Skrænten på Madevej lukkes fra fredag 24. september i aften- og nattetimerne. Det øverste dæk forbliver åbent hele døgnet.

24
092021

Aabenraa Kommune lukker fra 24. september det nederste og mellemste dæk af parkeringshuset Skrænten på Madevej i Aabenraa mellem klokken 20.00 og 06.00. Det sker på grund af vedvarende bilstøj og høj musik, som er til gene for beboerne i området.

- Vi har tidligere indført en midlertidig lukning af de to dæk i parkeringshuset, men den bliver nu gjort permanent. Beboerne i området bliver fortsat generet af bilstøj og musik, hvorfor vi nu lukker for det nederste og mellemste dæk i aften- og nattetimerne, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Arne Leyh Petersen og fortsætter:

- Over en årrække har vi forsøgt med forskellige tiltag for at få dæmpet støjen i området, men uden at det har haft den ønskede effekt. Derfor er vi nu nødsaget til en permanent lukning af de to nederste dæk i aften- og nattetimerne.

Det øverste dæk vil stadig være åbent hele døgnet. Det er altid muligt at komme ud af de to nederste dæk, da bommen åbner automatisk ved langsom fremkørsel.

- Vi sørger for at opsætte skiltning i parkeringshuset, så brugerne ved, hvad vi laver om. Der er nogle lejede parkeringspladser i kælderen, og de lejere får udleveret en brik, så de fortsat kan benytte deres lejede parkeringsplads i lukningstiden, siger Søren Nagstrup Nielsen, driftsleder i Aabenraa Kommunes driftsenhed.

Det automatiske bomsystem bliver aktiveret fredag 24. september klokken 20.00.

Kontaktperson

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Arne Leyh Petersen, tlf.: 22 42 51 58; e-mail: arlp@aabenraa.dk

Driftsleder Aabenraa Kommune, Søren Nagstrup Nielsen, tlf.: 73 76 81 81; e-mail: snn@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk