Nyhed er fra 24-06-2014

Elite Aabenraa ændrer konceptet og åbner op for nye talenter og foreninger

Elite Aabenraa justerer i konceptet for både talenter og foreninger i Aabenraa Kommune.

24
062014

Talentordning for idrætstalenter:
Er du et idrætstalent med drømme om at nå langt indenfor din idrætsgren? Så kunne det være, at du skulle overveje at søge om, at blive en del af Elite Aabenraa og blive en del af et unikt talentmiljø sammen med andre idrætstalenter.

Formålet med at tilbyde en talentordning er, at kunne skabe et unikt og sammenhængende talentudviklingsmiljø for hver enkelt udøver i Aabenraa Kommune. Talentordningen vil give et uddannelsesbaseret tilbud indenfor eksempelvis sportspsykologi, skadesforebyggelse, ernæring, individuelle udviklingssamtaler, fysioterapi, tøj samt adgang til Elite Aabenraa Huset.
Talentordningen har til hensigt at hjælpe med at få sport, uddannelse, fritid og arbejde til at hænge sammen. Talentordningen vil byde på et miljø med erfaringsudveksling mellem forskellige idrætsgrene.

Elite Aabenraa talentordningen er alders opdelt i to grupper:
Gruppe 1 talenter er for 15-18 årige
Gruppe 2 talenter for 18-25 årige.

Du kan søge det år du fylder 15 år.

Du ansøger på ansøgningsportalen . Ansøgningsfristen er den 12. august 2014.

Læs mere om talentordningen i folderen her .

Klubordning for idrætsforeninger i Aabenraa Kommune

Elite Aabenraa åbner med den nye klubordning op for, at idrætsforeninger med et talent- og/eller elitemiljø, kan søge om at blive en del af udviklings- eller eliteklubordningen. Elite Aabenraa har opstillet nogle kriterier, hvoraf en udviklingsklub skal leve op til mellem fire og seks kriterier og en eliteklub skal opfylde mindst 7 kriterier. Disse kriterier skal være med til at sikre et fundament, hvorpå der kan bygges ovenpå og kan arbejdes målrettet, strategisk og kontinuerligt med udvikling af talenter, eliteidræt og organisering af rammerne.

Læs yderligere på http://www.eliteaabenraa.dk