Nyhed er fra 14-12-2020

En 9. klasse fra Kongehøjskolen hjemsendes

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Kongehøjskolen er hele elevens klasse derfor hjemsendt til test.

14
122020

En elev på Kongehøjskolen er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer har hjemsendt en hel 9. klasse og yderligere tre elever fra udskolingen samt en søskende til den smittede elev. I alt er hjemsendt 28 elever, som alle er hjemsendt med henblik på at blive testet.

- De relevante forældre på Kongehøjskolen er orienteret. Hjemsendelsen sker helt i tråd med myndighedernes retningslinjer for hjemsendelse. Jeg håber, at alle fortsat følger retningslinjerne tæt, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan begrænse smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

9. klassen vil under hjemsendelsen modtage virtuel undervisning.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk