Nyhed er fra 26-03-2018

En af de største totalentrepriser i Aabenraa Kommunes historie er underskrevet

Aabenraa Kommune har vurderet, at konsortiet Chr. Johannsen A/S og Ommen & Møller A/S skal stå for tilbygningen af Hærvejsskolen og Børnehuset Fladhøj.

26
032018

Med en projektpris på samlet 108 millioner kroner er det nu besluttet, at en af de største totalentrepriser i Aabenraa Kommunes historie bliver en realitet med tilbygningen af Hærvejsskolen og Børnehuset Fladhøj. Projekteringen og udførelsen står konsortiet Chr. Johannsen A/S og Ommen & Møller A/S for.

- Jeg er meget tilfreds med, at første spadestik bliver taget om kort tid, og både skolen og daginstitutionen kan se frem til at få nogle nye og forbedrede faciliteter, hvor børnene får et bedre læringsmiljø, siger Kirsten Nørgård Christensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Byggeriet giver skolen et nyt pædagogisk læringscenter, forbedrede lærerforberedelsesfaciliteter ni klasselokaler til mellemtrin, ni klasselokaler til udskoling og nye faglokaler - tre naturfagslokaler, to musiklokaler og én multisal. Samtidig får daginstitutionen et nyt produktionskøkken, en stue til børn med særlige behov, ni stuer i børnehaven og tre stuer i vuggestuen.

Prisen for det samlede projekt på 108 millioner kroner. Begge byggerier forventes færdigopført oktober 2019. Hærvejsskolens tilbygning bliver på 5838 kvm., mens Børnehuset Fladhøjs tilbygning bliver på 1440 kvm.