Nyhed er fra 06-03-2019

Fem teams udpeget til at give tilbud på Ny Grønningen

Byggeriet af det nye plejehjem i Tinglev, Ny Grønningen, begynder efter planen i foråret 2020, og fem teams er nu udpeget til at kunne komme med tilbud på, hvordan det kommer til at se ud. De indkomne forslag vil blive udstillet senere i 2019, når det endelig vinderprojekt er udpeget.

06
032019

16 ansøgninger. Så mange modtog Aabenraa Kommune i alt i prækvalifikationen til at komme i betragtning til at give tilbud til det ny plejehjem i Tinglev, Ny Grønningen.

- Det glæder mig, at der har været så stor interesse omkring Ny Grønningen-projektet. Det nye plejehjem er vigtigt for lokalsamfundet i Tinglev, og det er vigtigt, at vi får skabt optimale rammer for vores plejehjemsbeboere, siger borgmester Thomas Andresen.

Alle 16 ansøgninger er vurderet egnet, og derfor har opgaven været for Aabenraa Kommune og Kuben Management A/S – bygherrerådgiver – at udvælge fem blandt de særdeles egnede ansøgninger.

På baggrund af evalueringen af samtlige 16 ansøgninger er følgende fem teams udvalgt og opfordres til at give tilbud på sagen:

  • Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S
  • CREO Arkitekter A/S
  • ERIK Arkitekter A/S
  • Mangor & Nagel A/S
  • Rambøll Danmark A/S

- Jeg ser frem til den videre proces og det positive bidrag, det vil give til området. Og så glæder jeg mig ikke mindst til at se, hvilke bud der kommer fra de fem teams, siger Karsten Meyer Olesen, formand for Social- og Sundhedsudvalget, om plejehjemmet Ny Grønningen, der placeres på arealet ved Tinglev Midt – nabo til bibliotek og borgerhus.

Det er hensigten at vise de indkomne forslag ved en udstilling i Borgerhuset i Tinglev i løbet af sommeren 2019, efter at dommerkomiteen har udpeget det endelig vinderprojekt. Selve byggeriet af det nye plejehjem vil efter planen starte i foråret 2020 og stå færdigt i 2021.

Kontaktperson

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, tlf.: 29 13 32 92; e-mail: kmol@aabenraa.dk

Arkitekt Drift & Anlæg, Hanne-Mette Pedersen, tlf.: 73 76 72 78; hpede@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk