Nyhed er fra 12-02-2014

Film og Facebook skal sælge nye grunde ved akutsygehuset

Aabenraa Kommune sætter nu gang i en salgskampagne for den nye udstykning Langhus, der ligger blot 900 meter fra det ny akutsygehus i Aabenraa.

12
022014

En facebookside, en præsentationsvideo, reklame-kildevand, foldermateriale og et Åben Grund arrangement er blandt de virkemidler, som Aabenraa Kommune tager i brug for at sælge de 10 først udbudte parcelhusgrunde på Langhus i Aabenraa.

- Vi har et godt produkt, og det vil vi gerne fortælle til både herboende borgere og potentielle tilflyttere. Beliggenheden er god, både i forhold til de mange arbejdspladser på det ny akutsygehus, men også i forhold til motorvej E45, som ligger blot 5 minutters kørsel fra Langhus, siger formand for Vækst- og Udviklingsudvalget, Philip Tietje.

Udvalgsformanden oplyser, at der allerede har været en del forhåndsinteresse for den nye udstykning.

Langhus ligger som en stikvej til Camma Larsen-Ledets Vej ved siden af den seneste udstykning Lergård. Området ligger højt og naturskønt med udsigt til et skovbryn. Udstykningen er lokalplanlagt som en sund bydel, hvor et stisystem rundt om bebyggelsen og ind i skoven, vil give beboere og besøgende gode muligheder for at udfolde sig i naturen omkring bebyggelsen.

Samtidig lægger lokalplanen op til, at husene skal være bæredygtige og energieffektive.

Der er åbnet op for en budrunde på de første 10 grunde, der udløber 3. marts.

Mindstepriserne findes både her på www.aabenraa.dk og på udstykningens facebookside: www.facebook.com/langhus.aabenraa

Alle der er interesserede i at se den nye udstykning ved selvsyn, kan komme til Åben Grund på Langhus søndag den 23. februar fra klokken 14 til 16.

Man kan også få et indtryk af Langhus-udstykningen via præsentationsvideoen, der også ligger på www.aabenraa.dk og på facebooksiden: http://www.youtube.com/watch?v=xbFKxqydgzg

Fakta
Udstykningen er en del af Aabenraa Kommunes Vækstplan 2018

Navnet Langhus blev besluttet efter en navnekonkurrence for udstykningen. Navnet henviser til de arkæologiske fund af langhuse fra perioden år 350-250 f. Kr., der er gjort på udstykningen.