Nyhed er fra 22-12-2020

Fjordskolen hjemsender tre elever og syv ansatte efter smittetilfælde

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Fjordskolens afdeling B er tre elever og syv ansatte blevet hjemsendt.

22
122020

Efter tæt dialog med relevante sundhedsmyndigheder er tre elever og syv ansatte på Fjordskolen hjemsendt, efter at en elev har modtaget et positivt testsvar med COVID-19. De hjemsendte har alle tilknytning til Fjordskolens afdeling B, som er en afdeling for elever i alderen seks til 17 år med vidtgående udfordringer i forhold til kognition, sprog og samspil.

- Vi er særlig opmærksomme, da vi på Fjordskolen har enkelte sårbare elever. Men sammen med sundhedsmyndighederne har vi iværksat en opsporing for at begrænse yderligere smitte af COVID-19, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, og fortsætter:

- Alle nødvendige tiltag og anbefalinger fra myndighederne er iværksat, og de relevante forældre er orienteret. Ved positive testsvar opfordrer jeg som hidtil til, at alle følger de retningslinjer, der er på området, så vi kan inddæmme og begrænse smitten.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk