Nyhed er fra 22-01-2018

Fladhøjhallen forventes at åbne igen mandag 29. januar

Det er håbet, at der allerede om en uge kan være fuld gang i aktiviteterne igen i Fladhøjhallen, efter den blev udsat for hærværk og brandstiftelse i weekenden af en gruppe hærværksmænd.

22
012018

- Jeg er oprigtig ked af, at Fladhøjhallen har været udsat for hærværk og ildspåsættelse. Men jeg er i samme ombæring glad for, at det var snarrådige brugere af hallen, der i tide fik stoppet den påsatte brand og kontaktede politi og brandvæsen, siger Pia Paustian, leder for Idræt og Bevægelse Aabenraa Haller og Huse.

Brandfolk, politi og medarbejdere i Aabenraa Kommune har hele weekenden knoklet, efter det lørdag morgen blev konstateret, at Fladhøjhallen var blevet udsat for hærværk og brandstiftelse. I den kommende uge vil der forsat blive arbejdet intenst med at få udbedret skaderne, så hallen igen kan bruges.

- Vi har i dag haft et møde med forsikringsselskabet for at få et overblik over omfanget af skaderne. Her kunne vi konstatere, at hallen er sodskadet, og selve motorikbanen desværre er ødelagt. Men for nuværende vurderer vi ikke, at halgulvet har taget alvorlig skade og skal udskiftes. Derfor håber og forventer vi, at hallen kan åbnes igen mandag 29. januar, siger Erik Uldall Hansen, leder af hallerne under Aabenraa Haller og Huse.

Brugerne, der skulle have benyttet sig af Fladhøjhallen i denne uge, er blevet henvist til andre faciliteter.