Nyhed er fra 24-07-2019

Flere bestiller tid til Borgerservice i Aabenraa

I Aabenraa Borgerservice er lange køer og ventetid ved at være fortid. Flere og flere borgere vælger nemlig at bestille en tid hjemmefra og planlægge deres besøg, når det passer dem.

24
072019

I Aabenraa Borgerservice kan de godt mærke, at flere borgere har fået øjnene op for tidsbestillingen, siden den blev indført i oktober sidste år. Sammenlignes to mandage i henholdsvis marts og juni måned 2019, er der på blot tre måneder sket en stigning fra, at hver femte borger bestiller en tid hjemmefra, til at næsten halvdelen har booket en tid på forhånd. Borgerservicechef Esben Krabbe Christiansen er positiv over for udviklingen:

- Vi er rigtig glade for, at tidsbestillingen begynder at vinde indpas blandt borgerne. For os handler det om at kunne tilbyde alle borgere en let og fleksibel adgang til Borgerservice, hvor vi har tid til at løse borgernes problemer uden at skulle haste os igennem for at kunne følge med køen. Når du bestiller en tid, ved du som borger, hvornår du kan få hjælp, og du bliver mødt af en medarbejder, som både er forberedt, og som har tid til dig, siger han.

Selvom det fortsat er muligt at møde op og bestille den næste ledige tid direkte på standeren i Borgerservice, anbefaler Borgerservicechefen, at man sørger for at booke en tid hjemmefra:

- I takt med, at tidbestillingen bliver mere udbredt, vil der være færre ledige tider tilbage til de borgere, som vælger at møde spontant op. Så hvis man vil undgå at gå forgæves, er det en rigtig god idé at reservere en tid i forvejen, lyder det.

Du kan planlægge dit næste besøg i Borgerservice ved at bestille en tid via kommunens hjemmeside www.aabenraa.dk eller ved at ringe til 7376 7676.

Kontaktperson

Borgerservicechef, Esben K. Christiansen, tlf.: 73 76 75 77; e-mail: ekc@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90 e-mail: ksje@aabenraa.dk