Nyhed er fra 29-12-2020

Forlængelse af skærpede COVID-19 tiltag i Aabenraa Kommune til 17. januar 2021

Regeringens udvidede restriktioner og tiltag for at begrænse smitten af COVID-19, som trådte i kraft 16. december i Aabenraa Kommune, bliver forlænget til og med 17. januar.

29
122020

Regeringen har til her til aften meddelt, at de skærpede COVID-19 tiltag, der blev indført kort før jul, forlænges til og med den 17. januar 2021.

I Aabenraa Kommune betyder det, at rådhusbygninger kun er åbne for borgere og eksterne samarbejdspartnere, hvis man har en forhåndsaftale om et møde.

Alle skoler er lukkede, og alle klassetrin modtager virtuel fjernundervisning fra mandag 4. januar 2021 og indtil videre to uger frem. Daginstitutioner og dagplejen vil derimod være åbne som hidtil. Der kan dog komme ændringer, hvad angår specialskoler, SFO og lignende.

- Ligesom mange borgere har vi i Aabenraa Kommunes beredskab været forberedt på, at regeringen på grund af udviklingen med COVID-19 kunne vælge at forlænge de skærpede tiltag. Vi er klar til at overgå til digital hjemmeundervisning fra mandag 4. januar. Vi opfordrer fortsat borgere og samarbejdspartnere til at holde sig orienteret ad de kanaler, man normalt bruger i kontakten med Aabenraa Kommune. Her vil vi løbende opdatere og orientere om de tiltag, der iværksættes, siger Tom Ahmt, kommunaldirektør i Aabenraa Kommune, og fortsætter:

- I Aabenraa Kommune vil vi fortsat betjene borgere, samarbejdspartnere og virksomheder. Enten virtuelt eller ved et planlagt, fysisk møde i én af vores rådhusbygninger.

Kultur- og fritidsaktiviteter samt biblioteker holdes lukket som hidtil, mens plejehjem og bosteder aktuelt er omfattet af besøgsrestriktioner i forskellig grad afhængigt af smittesituationen på den enkelte institution.

Find flere oplysninger på de kommunale institutioners hjemmesider, facebooksider, AULA og lignende, som opdateres løbende i de kommende dage.

Det fulde overblik over myndighedernes skærpede tiltag findes på www.coronasmitte.dk.

Kontaktperson

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk