Nyhed er fra 26-08-2014

Fra sværvægt til letvægt i Felsted Bokseklub

Som noget helt nyt starter Felsted Bokseklub et hold op i september måned for børn og unge, der gerne vil i gang med at bevæge sig. Felsted Bokseklub vil gerne i samarbejde med Aabenraa Kommunes breddeidrætsprojekt Ta chancen - fra sværvægt til letvægt bidrage positivt til overvægtige børn og unges motionsvaner.

26
082014

På Ta chancen-holdet vil der være fokus på fællesskab, styrkelse af selvværd samt udvikling af fysiske og motoriske færdigheder gennem leg og med boksetræningens særlige fokus på disciplin, respekt og individuel udvikling. Træningen tager udgangspunkt i deltagernes fysiske formåen og vil blive tilrettelagt på en måde, hvor der bliver taget de nødvendige hensyn, og hvor deltagerne vil blive positivt udfordret og får en succesoplevelse.

- Vi er så glade for, at Felsted Bokseklub byder ind med dette tilbud. Og at de oven i købet rykker træningen til Kruså, hvor udfordringerne med unges kostvaner og overvægt er blandt de største i kommunen, er utroligt prisværdigt. Klubben viser et flot og ansvarligt samfundsengagement, roser Ane Tarp Hansen, projektleder for Aabenraa Kommunes breddeidrætsprojekt.

Flere foreninger kan være med
Felsted Bokseklub er ikke den eneste forening, der er med i breddeidrætsprojektet. Høje Kolstrup Håndbold vil også gøre en ekstra indsats for at skabe rum til børn og unge, der kæmper med overvægtsproblemer. Her sker det på deres eksisterende hold.

Der er plads til, at endnu flere foreninger kan være med - gerne fra Kruså/Padborg området eller Aabenraa/Rødekro området. De medvirkende foreninger får hjælp til markedsføring og andet praktisk i forbindelse med opstarten af holdet samt vejledning og uddannelse af deres instruktører.

De overvægtige børn og unge til Ta chancen-holdene rekrutteres gennem Aabenraa Kommunes sundhedsplejersker og skolerne, og derudover samarbejdes der med Julemærkehjemmet i Kollund. Der er dog også mulighed for, at børn, unge eller deres forældre kan tilmelde sig direkte.

Fakta
Boksetræningen starter d. 24. september og foregår fra 17.00-18.30 i Grænsehallerne. Derudover er der mulighed for at træne med på de almindelige hold i Felsted både tirsdag og torsdag.

Spørgsmål og tilmelding til bokseholdet skal rettes til holdansvarlige, Tina Cordt Berndsen, e-mail felstedbokseklub@gmail.com . Tilmelding er senest d. 15. september

Spørgsmål og tilmelding til håndboldholdene i Høje Kolstrup rettes til Ulla Kristensen, tlf. 4037 8910 eller e-mail ullakristensen@hotmail.com