Nyhed er fra 14-08-2014

Fuld fart på Aktiv Ferie

Flere end 2.000 skoleelever i Aabenraa Kommune benyttede noget af deres sommerferie til de forskellige aktiviteter, de fik tilbudt i Aktiv Ferie 2014.

14
082014

Her hvor sommerferien slutter, kan det konstateres, at Aktiv Ferie er populær. Flere end 2.000 skoleelever havde meldt sig til ridning, lystfiskeri, hundesjov, kreative aktiviteter, sportsdykning eller nogle af de mange andre tilbud.

Det samlede antal aktivitetsdeltagere var endda endnu større, nemlig i underkanten af 3.000, da flere skoleelever havde meldt sig til mere end en aktivitet.

Sommervarmen til trods var der altså i lighed med de seneste år en meget flot opbakning til Aktiv Ferie-tilbuddene.

Over hele kommunen var der 60 forskellige aktiviteter at vælge imellem, og det var frivillige foreninger og institutioner, der stod for dem. Blandt de velbesøgte tilbud var gospelsang, ridning, lystfiskeri, skydning samt kreative aktiviteter under Museum Sønderjylland og NygadeHuset i Aabenraa Kommune. Turene til Jump A Lot var ligeledes ganske godt besøgte.

- Aabenraa Kommune vil gerne sige tak til aktivitetsudbyderne, der har været med til at give børnene en aktiv og sjov sommerferie. Det er en fornøjelse at se, at så mange børn har haft lyst til at benytte sig af tilbuddene, siger fritidskonsulent Kurt Koch.

- Tilmeldingen til Aktiv Ferie foregik elektronisk, og forløbet har også i år været ganske tilfredsstillende, hvilket er meget positivt. Omkring nytårstid vil vi udsende materiale vedrørende Aktiv Ferie 2015 til frivillige foreninger og institutioner, fortæller Kurt Koch.

Har man i øvrigt allerede nu forslag eller ideer til Aktiv Ferie 2015, er man velkommen til at kontakte Kurt Koch på telefon 7376 7799 eller e-mail: kkoc@aabenraa.dk .