Nyhed er fra 21-07-2017

Gratis billetter til tophåndbold i Arena Aabenraa

Indvielsen af Arena Aabenraa bliver fejret med to store håndboldkampe, og der bliver rift om de gratis billetter, når arenaen frigiver dem 1. august kl. 10.

21
072017

Der bliver fart på åbningen af Arena Aabenraa, når de 19. august kl. 10, slår dørene op med et stort program fyldt med gratis aktiviteter og oplevelser for alle.

En af hovedoplevelserne bliver de to tophåndboldkampe, hvor Sønderjyllands nyeste og mest moderne håndboldhal bliver fyldt til randen med håndboldglade tilskuere, der får mulighed for at opleve håndbold i topklasse.

Første er det damernes tur til at indvie deres nye hjemmebane. Her møder SønderjyskEs kvinder de stærke tyskere fra Füchse Berlin, og derefter venter der et brag af en kamp, når SønderjyskEs herrehold skal møde de forsvarende danmarksmestre fra Aalborg Håndbold.

At det er lykkedes at tiltrække så prominente håndboldnavne til åbningen af Arena Aabenraa, er noget der glæder formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Hans Philip Tietje.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes at skaffe store og dygtige håndboldhold til Arena Aabenraa. Det er virkelig med til at understrege vores høje ambitioner med arenaen. Men med så store navne, bliver der garanteret rift om billetterne og derfor vil jeg anbefale alle håndboldinteresserede at være klar ved tasterne, når billetterne frigives 1. august, opfordrer Hans Philip Tietje

FAKTA
Det bliver gratis at deltage i indvielsen. Dog skal man reservere gratis billetter til de to tophåndboldkampe.

Billetterne til de to håndboldkampe frigives tirsdag 1. august kl. 10 og kan bestilles her

Det fulde program for indvielsen af Arena Aabenraa kan ses her

Pressen er velkommen til indvielsen af Arena Aabenraa