Nyhed er fra 05-04-2022

Heidi Andersen bliver Bolderslev Børnehus’ nye leder

Efter 14 år som souschef i Bolderslev Børnehus bliver Heidi Andersen fra 1. maj leder i samme institution. Hun overtager jobbet fra Grethe T.V. Uth, som tidligere har været leder i både Bolderslev Børnehus og Stubbæk Børnehus. Grethe T.V. Uth fortsætter som leder i Stubbæk Børnehus.

05
042022

Det bliver et velkendt ansigt, som 1. maj begynder som leder i Bolderslev Børnehus. 46-årige Heidi Andersen tiltræder som leder efter at have været souschef i børnehuset i 14 år.

Heidi Andersen er netop nu i gang med at færdiggøre en diplomuddannelse i ledelse, og hun føler derfor, at tidspunktet til en ny stillingsbetegnelse er den helt rigtige.

- Jeg glæder mig meget til at begynde som leder i børnehuset, som jeg har været tilknyttet i så mange år. Jeg har et helt særligt forhold til institutionen, og jeg har været med i processen om det pædagogiske grundlag og de læreplaner, som vi følger i hverdagen, siger Heidi Andersen og fortsætter:

- Jeg kender personalegruppen som en gruppe med høj faglighed, der kan løfte alle typer af opgaver. Vi har blandt andet ukrainske børn for tiden. Jeg håber, at jeg kan være med til at fortsætte den gode udvikling for Bolderslev Børnehus og sætte mit eget præg på hverdagen.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der i ansættelsesprocessen pegede på Heidi Andersen som leder af Bolderslev Børnehus.

- Med Heidi får vi en leder, som kender hverdagen i huset indgående. Vi får samtidig en leder, der med sin høje faglighed og engagement er den helt rigtige til at sikre, at Bolderslev Børnehus også i fremtiden er en god institution der fremmer børnenes trivsel, læring og udvikling, siger Jacob Svarre Winther, der er dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Privat bor Heidi Andersen i Tinglev med sin mand Jesper.

Kontaktperson

Ny leder Bolderslev Børnehus, Heidi Andersen, tlf.: 29 73 28 86; e-mail: ha@aabenraa.dk

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk