Nyhed er fra 30-11-2018

Hellevad Børneunivers har fundet sin nye fællesleder

Søren Sørensen bliver den nye fællesleder for Hellevad Børneunivers fra 1. januar 2019. Han kommer med solid ledererfaring fra uddannelsesområdet og vil kunne bidrage med fortsat at skabe et solidt fundament for læring og almen dannelse i Hellevad.

30
112018

Det bliver et helt nyt ansigt, som møder børnene og de ansatte i Hellevad Børneunivers i det nye år, når de skal sige velkommen til den nye fællesleder. For det bliver nemlig 39-årige Søren Sørensen, som bor sammen med sin kone og tre børn i Skærbæk, der overtager stillingen som fællesleder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job og være med til at udvikle Hellevad Børneunivers sammen med elever, forældre og de ansatte. Børneuniverset er det naturlige samlingssted og omdrejningspunkt i området, og det ser jeg meget frem til at bidrage til, siger Søren Sørensen, der kommer fra en stilling som udviklingsleder på VUC Syd, tilføjer:

- Samtidig ser jeg frem til at komme tættere på børnene og give dem et læringsmiljø, der bygger på tryghed, faglighed og trivsel. Derudover håber jeg, at de erfaringer, jeg har gjort mig som repræsentant i lokale idrætsforeninger og bestyrelser, vil kunne bruges positivt i samspil med Hellevads lokalsamfund.

Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen, ser også frem til samarbejdet med den nye fællesleder, der er uddannet folkeskolelærer, men sidenhen har gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i vejledning og supervision samt en master i business administration.

- Søren kommer til et veldrevet børneunivers, og hans erfaringer udefra kan sikkert bringes i spil til gavn for eleverne og de ansatte samt for det samlede skolevæsen. I ansættelsesudvalget er vi i hvert fald enige om, at han er den rigtige kandidat, siger Lars Borst Hansen.

Kontaktperson

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny fællesleder Hellevad Børneunivers, Søren Sørensen, tlf.: 29 46 15 50; e-mail: skgsorensen@gmail.com

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk