Nyhed er fra 22-05-2019

Indeklimaet på Fjordskolen er tilfredsstillende

En rapport foretaget af Teknologisk Institut viser, at indeklimaet på Fjordskolen i Kruså er tilfredsstillende, og der er ingen spor af indeklimabelastende skimmel.

22
052019

På baggrund af tilfredsstillende prøveresultater anbefaler Teknologisk Institut ikke, at der foretages udbedringer på Fjordskolen i Kruså. Det er den endelige konklusion, efter instituttet har foretaget målinger af indeklimaet på skolen, som efter sommerferien slår dørene op for de første elever.

Alle instituttets indendørs luftprøver viser et skimmelsporeindhold, som ligger pænt under laveste referenceniveau for luftprøver i sammenlignelige bygninger.

- Jeg er meget glad for, at vi har fået så positive svar på prøverne. I rapporten konkluderes der blandt andet, at der ikke er indikationer på indeklimabelastende skimmel eller skimmel i bygningskomplekset, og at renoveringerne på skolen har haft den ønskede effekt, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Lars Borst Hansen.

Teknologisk Institut har i alt lavet 20 luftprøver af indeklimaet på skolen, og ingen af dem viser altså tegn på skimmel eller trang til udredninger.

- Nu glæder vi os til at komme i gang med det nye skoleår til august. Det bliver en stor oplevelse at få eleverne i gang på skolen, og jeg ser frem til, at der nu kan være fokus på den del, siger Jens Boddum, skoleleder på Fjordskolen.

Herunder kan rapporten læses og downloades i sin fulde længde.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Skoleleder Fjordskolen, Jens Boddum, tlf.: 20 52 85 21; e-mail: jgb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk