Nyhed er fra 20-08-2021

Indvielse af nyt kunstværk i CampusParken

Mandag 30. august indvies kunstværket Frihed i CampusParken.

20
082021

CampusParken, som er et større grønt område, der skaber sammenhæng på tværs af de forskellige uddannelsesinstitutioner, får nu sit eget kunstværk, når der er indvielse af værket mandag 30. august klokken 14.30. Værket har titlen Frihed og er skabt af kunstnerne Carina Zunino og Lena Ignestam med udgangspunkt i de unge studerendes egen fortælling.

15 unge har mødt kunstnerne, hvor de fik til opgave at skabe en fortælling om Aabenraa som studieby. På den baggrund har kunstnerne udarbejdet kunstværket Frihed med inspiration af både fremtiden og fortiden, de studerendes egne ord, tanker og energi samt Franciska Clausens cirkler og linjer.

Alle er velkomne til at deltage til indvielsen, hvor der vil være taler fra borgmester Thomas Andresen, kultur- og fritidsudvalgsformand, Lars Kristensen, formand for CampusKontaktudvalget, Søren Neess Priissholm, formand for CampusRåd Aabenraa, Kathrine Lund, og kunstnerne Carina Zunino og Lena Ignestam. Værket er blevet finansieret af uddannelsesinstitutionerne i Aabenraa, Sydbank Fonden, Fabrikant Mads Clausens Fond, Statens Kunstfond samt Aabenraa Kommune.

Indvielsen foregår ved siden af den triolektiske fodboldbane i CampusParken, så der opfordres til at benytte parkeringspladsen ved IBC, hvis man ankommer i bil.

Kontaktperson

Campuskoordinator, Maja Sommerlund, tlf.: 24 79 77 67; e-mail: msomm@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk