Nyhed er fra 02-06-2016

Indvielse af torvet i Felsted efter forskønnelse

Aabenraa Kommune og borgerforeningen i Felsted indvier det nye torv i Felsted søndag 12. juni kl. 11

02
062016

De seneste måneder er Felsteds torv blevet omdannet, så pladsen nu indbyder til ophold i grønne omgivelser samtidig med, at parkeringsmulighederne er bevaret.

Aabenraa Kommune og borgerforeningen i Felsted indvier torvet sammen. Det sker søndag 12. juni kl. 11.

Til indvielsen vil der være taler ved borgmester Thomas Andresen, formand for Vækst- og Udviklingsudvalget Philip Tietje samt næsformand fra borgerforeningen Erik Boysen. Der vil være underholdning ved de lokale linedansere Lucky Boots og musikalske indslag ved Felsteds Kirkekor og Rødekro Jazz. Endelig vil der være tændt op i grillen, så der er lagt op til en hyggelig og festlig dag for Felsteds borgere.

- Jeg håber at se mange af Felsteds borgere til indvielsen af det nye flotte torv, så vi kan fejre det gode resultat og bakke op om de engagerede borgere, der har lagt et stort stykke arbejde i områdefornyelsen, siger udvalgsformand Philip Tietje.

Forskønnelsen af torvet udgør sammen med etablering af haven ved Damms Gård og fornyelse af parkeringspladsen på Gråstenvej den sidste del af områdefornyelsen i byen, der har stået på siden 2011. Områdefornyelsen har desuden omfattet opkøb og renovering af Damms Gård, opsætning af byporte og afholdelse af en temadag med fokus på energirenovering af huse.

Områdefornyelsen er støttet af midler fra LAG, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet samt Aabenraa Kommune.