Nyhed er fra 05-03-2021

Information om COVID19-hjemsendelser på Tinglev Skole og i dagplejen

På grund af positive COVID-19 test anbefaler Styrelsen for Patientsikkerhed, at alle elever og ansatte på Tinglev Skole skal screenes, før de igen kan vende tilbage på skolen. Samtidig er også to børn og en dagplejer hjemsendt som nære kontakter.

05
032021

Flere smittetilfælde i Tinglev betyder, at alle elever og ansatte på Tinglev Skole er hjemsendt til screeningstest for COVID-19, før de igen kan vende tilbage til skolen.

Når man er hjemsendt til screeningstest, kan man vende tilbage til skolen, når man har ét negativt testsvar fra sin COVID19-test. Som nær kontakt kræves to negative testsvar, før man igen kan vende tilbage til institutionen.

- Vi har efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed valgt at hjemsende alle elever og ansatte på Tinglev Skole med henblik på screening. Alle forældre og ansatte er orienteret om, at vi følger de retningslinjer, der er givet fra sundhedsmyndighederne. Jeg vil samtidig opfordre til at lade sig teste hurtigst muligt, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune.

Desuden er der et barn i dagplejen i Tinglev, der betragtes smittet med COVID-19, hvorfor en dagplejer samt to børn er hjemsendt som nære kontakter.

Kontaktperson

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk