Nyhed er fra 22-10-2014

Informationsmøde om eventuel fremtidig anvendelse af efterskolen i Uge

Aabenraa Kommunes borgmester Thomas Andresen inviterer de lokale borgere til informationsmøde om en eventuel fremtidig anvendelse af den tidligere sang- og musikefterskole i Uge. Mødet finder sted tirsdag 28. oktober kl. 19.00

22
102014

Der er endnu ikke truffet nogen beslutning om, hvad der skal ske med de bygninger, der indtil sommeren sidste år husede en sang- og musikefterskole i Uge ved Tinglev i Aabenraa Kommune.

Nu inviterer borgmester Thomas Andresen de lokale beboere til et møde, så de kan komme med ideer til mulig fremtidig anvendelse. Mødet finder sted tirsdag 28. oktober kl. 19.00 i Uge Forsamlingshus.

En af de mulige anvendelser er et midlertidigt asylcenter. Derfor deltager også driftsleder Ninna Svendsen fra det midlertidige asylcenter i Bolderslev i mødet. Hun kan oplyse om asylansøgere og svare på de spørgsmål, man måtte have i den forbindelse.

- Jeg vil gerne have den lokale befolknings input til, hvad den tidligere efterskole kan bruges til fremover. Det skal ikke forstås på den måde, at de lokale selv skal beslutte, om der skal være asylcenter eller ej. Det er en beslutning, vi politikere er valgt til at tage. Vi vil bare gerne informere om vores overvejelser og høre borgernes synspunkter, pointerer borgmester Thomas Andresen.

Mødet er åbent for alle.