Nyhed er fra 18-05-2017

Informationsmøde om ny daginstitution i Aabenraa

Børne- og Uddannelsesudvalget inviterer til informationsmøde om opførelse af en ny daginstitution i Aabenraa ved Kongehøjskolen. Mødet finder sted mandag 29. maj på rådhuset i Aabenraa

18
052017

Ifølge Aabenraa Kommunes dagtilbudsstruktur, som er godkendt i byrådet 24. juni 2015, skal der opføres en ny daginstitution i den sydlige del af Aabenraa. Daginstitutionen skal rumme 150 børn plus personale, og den skal erstatte Kongehøjens Børnehave og Vuggestuen Fjordløkke.

Inden lokalplanarbejdet går i gang, inviterer Børne- og Uddannelsesudvalget til et åbent informationsmøde. Det finder sted mandag 29. maj kl. 17-18.30 i byrådssalen på Aabenraa Rådhus, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa.

På mødet fortæller udvalgets formand Kirsten Nørgård Christensen om områdets behov for en ny daginstitution og om de foreløbige undersøgelser, der er gjort for at finde den rette placering. Udvalgsformanden vil også informere om den videre proces bl.a. med lokalplan og høringsperioder.

- I udvalget har vi arbejdet hårdt på at finde den rette placering og er kommet frem til, at institutionen skal ligge tæt på Arena Aabenraa og Kongehøjskolen. Men inden lokalplanarbejdet går i gang, har vi brug for input bl.a. fra forældre og naboer til den nye institution. Så jeg håber, at alle med interesse i sagen møder frem, påpeger Kirsten Nørgård Christensen.

På mødet bliver der mulighed for at kommentere den kommende proces og forhold i forbindelse med placeringen. Man kan også stille spørgsmål til udvalget og forvaltningen.