Nyhed er fra 30-09-2016

Informationsmøde om Områdefornyelse Syd

Torsdag 13. oktober holder Aabenraa Kommune informationsmøde om Områdefornyelse Syd i Aabenraa. Der bliver informeret om de praktiske forhold i forbindelse med, at spaden stikkes i jorden i starten af november

30
092016

Første spadestik er lige om hjørnet. Derfor inviterer Aabenraa Kommune til offentligt informationsmøde om Områdefornyelse Syd torsdag 13. oktober kl. 19.30. Mødet finder sted i byrådssalen på rådhuset, Skelbækvej 2 i Aabenraa.

Alle ejere, lejere og virksomheder/butikker i hele områdefornyelsens område er inviteret til mødet. Derudover er alle andre interesserede velkomne.

På mødet vil der være en kort gennemgang af delprojekterne, og det bliver gennemgået, hvad der konkret kommer til at ske hvornår, når spaden stikkes i jorden. I planlægningen af anlægsetaperne bliver der taget hensyn til særlige aktiviteter som Julehjertebyen og julehandlen om vinteren og udeservering i sommerhalvåret.

Når områdefornyelsen skal gennemføres, forventes første del at blive den ene side af Rådhusgade og den nordlige ende af Søndergade. Efter informationsmødet vil kommunen invitere de berørte erhvervsdrivende i gaderne til særlige møder, hvor emner som vareindlevering, parkering m.v. afklares nærmere.

- Det er klart, at folk, der færdes, bor og arbejder i byen, vil opleve nogle gener. Men vi håber på forståelse for, at det er nødvendigt at rode i en højere sags tjeneste. Områdefornyelsen skal jo være med til at gøre Aabenraa til en mere attraktiv hovedby i Aabenraa Kommune. Og vi gør alt for at tage de hensyn, vi kan, så vi generer folk og handlen mindst muligt, pointerer Philip Tietje, formand for Vækst- og Udviklingsudvalget.

Dette informationsmøde forholder sig overordnet til hele områdefornyelsen og konkret til det første af delprojekterne. Senere bliver der holdt flere informationsmøder specifikt om de øvrige delprojekter.

Det er nødvendigt med tilmelding til informationsmødet på rådhuset 13. oktober. Det skal ske via http://fremtidensaabenraa.dk/ senest søndag 11. oktober kl. 10.