Nyhed er fra 27-11-2018

Jacob Svarre Winther bliver ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune

Det bliver Jacob Svarre Winter, der overtager stillingen som dagtilbudschef i Aabenraa Kommune efter Bjarne Babiel, der går på pension. Jacob Svarre Winther kommer fra en stilling i BUPL Sydjylland, og han har erfaring fra specialpædagogikken og en idrætsbørnehave.

27
112018

1. januar tiltræder Jacob Svarre Winther som ny dagtilbudschef i Aabenraa Kommune. Han kommer fra en stilling som kasserer og faglig sekretær i fagforeningen BUPL Sydjylland, og han glæder sig til de nye udfordringer i Aabenraa Kommune.

- Det var en stilling, der var så interessant, at jeg ikke kunne lade være med at søge den. Jeg finder stillingen meget spændende og inspirerende, fordi der er fokus på et tæt samarbejde mellem de mange dygtige ledere i institutionerne og mig som dagtilbudschef, siger Jacob Svarre Winther og fortsætter:

- Man kan sige, at jeg går fra den ene side af bordet til den anden. Og så alligevel ikke. Både i mit nuværende og kommende job handler det nemlig om at styrke fagligheden på arbejdspladserne. Konkret har jeg et ønske om, at forældrene oplever en nærhed og høj faglighed, når de afleverer deres børn på en pædagogisk arbejdsplads i Aabenraa Kommune. 

Inden Jacob Svarre Winther blev ansat i BUPL Sydjylland har han arbejdet i den specialpædagogiske skoleverden, lige som han også har erfaring fra en idrætsbørnehave.

Privat er Jacob Svarre Winther gift med Jannie, og parret har to børn. Sammen bor de i Egeskov lidt uden for Fredericia.

Hos Aabenraa Kommune er man glade for, at Jacob Svarre Winther har sagt ja til stillingen, og direktør for Børn og Skole, Chriss Mailandt-Poulsen, ser frem til samarbejdet.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har ansat Jacob Svarre Winther.

Kontaktperson

Direktør Børn og Skole, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Jacob Svarre Winther, tlf.: 41 39 37 44; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk