Nyhed er fra 09-08-2018

Jon Venzel Sønderby bliver konstitueret skoleleder på Fjordskolen

Lyreskovskolens skoleleder, Jon Venzel Sønderby, vil resten af 2018 være skoleleder på Fjordskolen. Det giver arbejdsro til at finde den rette skoleleder til Fjordskolen.

09
082018

Det er en erfaren og velkendt mand, der fra 1. september og året ud bliver konstitueret skoleleder på Fjordskolen. Jon Venzel Sønderby, skoleleder på Lyreskovskolen, har nemlig takket ja til den konstituerede stilling i de kommende fire måneder.

- Det har været vigtigt for os at få en skoleleder med ledererfaring. For det er ingen hemmelighed, at Fjordskolen er i en forandringsproces, hvor der er nogle udfordringer, der skal tages hånd om. En af de meget vigtige opgaver bliver at være leder for et ledelsesteam på fem, hvor de tre er helt nye. Jeg er meget glad for, at Jon Venzel Sønderby har valgt at træde til i denne periode, siger Lars Borst Hansen, skolechef Aabenraa Kommune, og tilføjer:

- Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak til den afgående skoleleder, som gennem de sidste 12 år har gjort en stor indsats for Fjordskolen.

Kommer med brugbar erfaring
Den konstituerede skoleleder ser også frem til at bidrage på Fjordskolen de kommende måneder.

- Jeg glæder mig til opgaven og sammen med ansatte, elever og forældre at videreføre skolen, inden den nye skoleleder er ansat og skal sætte den fremtidige retning, siger Jon Venzel Sønderby og uddyber:

- Samtidig håber jeg, at jeg med min erfaring fra Lyreskovskolen, som også stod i en sammenlægning og byggeproces, da jeg blev skoleleder der for cirka fire år siden, kan bidrage positivt til den forandringsproces, som Fjordskolen er inde i.

I den kommende periode, hvor arbejdet med at rekruttere den nye ledelse står på, vil Jon Venzel Sønderby i forhold til ledelsesdelen blive hjulpet af afdelingslederne Jette Henriksen og Martina Lindholdt samt de tre nye afdelingsledere – Ulla Sparholdt, Morten Gaardsvig Buchard og Iben Nadine Duedahl.

Jon Venzel Sønderby vender tilbage som skoleleder på Lyreskovskolen 1. januar 2019, hvor der for den mellemliggende periode vil blive fundet en konstitueret skoleleder fra 1. september og året ud.

Kontaktperson

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Konstitueret skoleleder Fjordskolen, Jon Venzel Sønderby, tlf.: 73 76 83 89; jvs@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk