Nyhed er fra 20-01-2017

Kør ræs på Padborg Park for Danmarks Indsamling

Aabenraa Kommune har et arrangement på auktion på Lauritz.com til fordel for Danmarks Indsamling. Her kan man køre ræs på Padborg Park mod fire spillere fra SønderjyskE. Man kan byde på arrangementet fra i dag

20
012017

Lørdag 4. februar er der atter Danmarks Indsamling, hvor der samles ind til millioner af børn, der lider af fejl- og underernæring.

I den forbindelse har Aabenraa Kommune oprettet en auktion på Lauritz.com, hvor alle interesserede kan byde på et eksklusivt grand prix på Padborg Park, hvor man skal køre mod mod ishockeyspillerne Thomas Spelling og Mads Lund og fodboldspillerne Marcel Rømer og Marc Pedersen fra SønderjyskE.

Efter ræset byder HavneGrillen fra Aabenraa på en af Danmarks bedste hotdogs.

Arrangementet med den unikke oplevelse anslås at have en værdi af 50.000-60.000 kr. Alle kan se, hvem der byder på oplevelsen.

Borgmester Thomas Andresen glæder sig over, at Padborg Park, SønderjyskE, HavneGrillen og Aabenraa Kommune kan gå sammen om et fælles projekt i den gode sags tjeneste:

- Det er en god mulighed for, at vi i Aabenraa Kommune står sammen, når nogen beder om hjælp, og med Danmarks Indsamling sætter vi handling bag ordene. Ud over at hjælpe, vil den, der byder højest, få en usædvanligt attraktiv præmie. Det varer nok mange år, inden chancen igen byder sig til at køre mod rigtige sønderjyske mestre på en unik motorsportsbane og tilmed få Danmarks bedste hotdogs. Så jeg vil gerne takke sponsorerne for at stille det hele gratis til rådighed for den gode sag, siger Thomas Andresen, der glæder sig til at følge buddene.

Læs mere her og giv et bud: http://www.lauritz.com/da/auktion/aabenraa-kommune-eksklusivt-grand-prix-paa-padborg-park-mod/i4537488/

FAKTA om arrangementet

Antal deltagere:

Der stilles 4 biler til rådighed, så man kan deltage med op til 12 personer.

Sted:

Arrangementet foregår på Padborg Park, Flyvepladsen 10, Vesterbæk, 6330 Padborg.

Hvor længe gælder oplevelsen:

Arrangementet skal afvikles i perioden fra april til august 2017, helst en tirsdag i tidsrummet kl. 16-20. Tidspunktet kan tilpasses efter nærmere aftale. Der tages forbehold for ændringer blandt SønderjyskEs deltagere.

Vinderen:

Vinderen af auktionen kan kontakte Aabenraa Kommune, Heidi L. Sand på hlp@aabenraa.dk 7376 7959 for nærmere aftale.