Nyhed er fra 08-06-2022

Kom og vær med til Åben Tegnestue om fremtidens bymidte i Rødekro

Mandag 13. juni inviterer Aabenraa Kommune til Åben Tegnestue på Hærvejen i Rødekro. Temaet er den udviklingen af bymidten i Rødekro, og det er muligt at møde både arkitekter og repræsentanter fra Aabenraa Kommune.

08
062022

Der sker noget i Rødekro, hvor bymidten i denne tid står over for en udvikling. Planlægningen er godt i gang, og mandag 13. juni er det muligt at møde arkitekterne, der lige nu sidder med opgaven.

Alle interesserede kan i tidsrummet 14.00-17.30 lægge vejen forbi Hærvejen på parkeringspladsen ved Your Choice og se planerne i den nuværende form, komme med sine ideer eller få en generel drøftelse om bydmidten i Rødekro. Det er også muligt at hilse på medarbejdere fra Aabenraa Kommune, som har det overordnede ansvar for udviklingen i Rødekro.

Den åbne tegnestue foregår udendørs, så de fremmødte har mulighed for at se og vise netop de steder i bymidten, som udviklingen omhandler.

www.aabenraa.dk/rødekro kan man læse mere om udviklingen i bymidten, og man kan være med til at give sin mening til kende i en afstemning, som dykker ned i den nye identitet for Rødekro.

Det er nu, udviklingen med Rødekro er i gang. Det er derfor også nu, arkitekter, forvaltning og arbejdsgruppe har brug for gode inputs, som kan være med til at præge arbejdet med Rødekros fremtidige identitet.

Kontaktperson

Koordinator Fremtidens Aabenraa, Janni Kollerup, tlf.: 73 76 63 14; jkla@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk