Nyhed er fra 10-08-2015

Kongelige sider på aabenraa.dk - og presseakkreditering

Tiden nærmer sig for, at Regentparret 4. september besøger Aabenraa på sit sommertogt. Al relevant information om besøget i Aabenraa kan fra nu af og frem til dagen ses på aabenraa.dk.

10
082015

Aabenraa Kommune har skabt et lille kongeligt univers på hjemmesiden aabenraa.dk. Her kan man finde oplysninger om programmet for Regentparrets besøg 4. september og bl.a. se karetruten, som Regentparret kører gennem Aabenraa. Der er også billeder fra tidligere besøg, og så kan man blive inspireret til at sende egne billeder ind, hvis man vil dele dem med andre på hjemmesiden.

På de kongelige sider er der også oplysninger om det store gardehusar-arrangement, der finder sted i Aabenraa 2. september, altså to dage før Regentparrets besøg som en festlig optakt til besøget.

De kongelige sider vil løbende blive opdateret og udbygget bl.a. med oplysninger om parkeringsmuligheder, afspærringer, boder med mad og drikke samt meget mere.

- Vi vil gerne gøre det meget let for alle interesserede at få svar på de spørgsmål, de måtte have. Det kan man bedst og hurtigst få via hjemmesiden. Vi håber jo på, at vi kan skabe en folkefest 4. september. Derfor vil vi også lægge oversigtskort ud på hjemmesiden. På den måde kan folk følge med i, hvor man kan komme tæt på, når Regentparret enten kører forbi eller selv stiller sig op og vinker, som de f.eks. vil gøre fra Folkehjems balkon, fortæller leder af Byrådssekretariatet Ditte Lundgaard Jakobsen.

Se de kongelige sider her:

/vores-kommune/regentparret-besoeger-aabenraa/

Eller gå ind på aabenraa.dk og klik på Regentparret besøger Aabenraa på forsiden.

 

SÆRLIGT TIL PRESSEFOLK: Det kræver akkreditering at dække Regentparrets besøg i Aabenraa 4. september. Derfor beder Aabenraa Kommune alle interesserede pressefolk særligt at studere det område på de kongelige sider, der hedder Til pressen. Det er vigtigt at læse presseprogrammet og se kortmaterialet, inden man udfylder ansøgningen til presseakkreditering.

Link direkte til presseområdet på de kongelige sider på aabenraa.dk.

/vores-kommune/regentparret-besoeger-aabenraa/til-pressen/

For presserelaterede spørgsmål kontakt venligst kommunikationsmedarbejder Rie Nielsen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: eni@aabenraa.dk