Nyhed er fra 09-05-2022

Lokale folketingspolitikere besøgte Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, og viceborgmester, Erik Uldall Hansen, var i dag værter for to lokale folketingspolitikere, der blandt andet hørte nærmere om behovet for en motorvejsbro samt udviklingen på Aabenraa Havn.

09
052022

Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet og Niels Flemming Hansen fra Det Konservative Folkeparti var i dag forbi rådhuset i Aabenraa for blandt andet at blive klogere på behovet for en motorvejsbro i erhvervsområdet i Padborg samt en status på havneudviklingen i Aabenraa Kommune. Begge politikere er opstillede i Sydjyllands Storkreds.

- Jeg har i dag haft en konstruktiv dialog med de to sydjyske folketingspolitikere om flere emner. Blandt andet behovet for en motorvejsbro i Padborg, hvor der opleves større og større efterspørgsel og interesse fra virksomheder. Broen er nødvendig for at binde erhvervsområderne på begge sider af motorvejen sammen, ud over at den også vil aflaste trafikken til og fra området, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen.

Ud over en snak om en potentiel motorvejsbro drøftede de to folketingspolitikere også andre lokale forhold. Herunder den store udvikling, som Aabenraa Havn i disse år er inde i samt den grønne omstilling i Aabenraa Kommune, hvor der i øjeblikket er stor fokus på solenergi og Power-to-X.

Kontaktperson

Borgmester Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen, tlf.: 29 32 25 30; e-mail: jrj@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk