Nyhed er fra 26-04-2022

Lone Busk er Børnehandicapinstitutionens nye institutionsleder

1. maj begynder Lone Busk som ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune. Lone Busk tiltræder efter 10 år som leder i Sønderborg Kommune.

26
042022

Børnehandicapinstitutionen består af en afdeling med døgnpladser på Posekær og Børnehuset Lille Kolstrup med henholdsvis børnehave og aflastning. I alt bliver Lone Busk leder for 125 ansatte. Institutionen er for børn og unge med betydelige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

- Jeg glæder mig meget til at starte i mit nye job. Jeg har været leder i 19 år og har bred ledelseserfaring, som jeg har fået igennem spændende jobs, opgaver og uddannelser. Jeg er en leder, der vægter tillid og medinddragelse højt, hvor jeg gerne vil have at alle oplever at være en del af en transparent organisation, hvor man føler sig involveret og inkluderet i fællesskabet. Jeg glæder mig meget til at møde alle - børn, unge, forældre, medarbejdere og ledere og lære alle at kende, siger Lone Busk og fortsætter:

- Jeg håber, at jeg med min faglighed og viden, sammen med alle medarbejderne, kan være med til at styrke og altid udvikle vores tilbud og organisation. Jeg kommer fra en stilling som leder i en børnehave med tre almene børnegrupper, en specialgruppe og en dagplejegruppe i Sønderborg Kommune. Jeg glæder mig meget til at arbejde i Aabenraa Kommune.

Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune, Iben Hansen, glæder sig til samarbejdet med den nye institutionsleder:

- Med Lone får vi en leder, der både på det teoretiske og praktiske plan har en solid erfaring med i bagagen, som jeg er sikker på kommer særligt Børnehandicapinstitutionen til gode, men i lige så høj grad resten af Børn og Familie-afdelingen, hvor vi de sidste par år har arbejdet kontinuerligt på at få bragt handicap og det specialiserede område tættere på hinanden. Jeg er helt tryg ved, at Lone kan løfte de aktuelle udfordringer for børnehandicapområdet og glæder mig til det fremtidige samarbejde, siger hun. 

Lone bor i Løjt Kirkeby sammen med hendes mand Torben Weis Jacobsen.

Kontaktperson

Ny institutionsleder Børnehandicapinstitutionen, Lone Busk, tlf.: 20 89 63 64; e-mail: Lone.busk13@gmail.com

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk