Nyhed er fra 25-02-2015

Netværksgruppe for forældre til børn med ADHD

Aabenraa Kommune tilbyder nu et netværksgruppeforløb, der henvender sig til forældre, som ønsker kontakt med andre forældre med tilsvarende udfordringer i familielivet

25
022015

Aabenraa Kommune vil oprette en netværksgruppe for mor og/eller far til et barn med ADHD. Netværksgruppen skal mødes fem gange hen over foråret. Indholdet i møderne vil være undervisning, erfaringsdeling og netværksdannelse.

Gruppen bliver på max 12 personer, så forældrene trygt kan tale om deres udfordringer indbyrdes og sammen med småbørnskonsulent Kirsten Jensen.

- Dagligdagen med et barn med ADHD-diagnosen stiller store krav til forældres tålmodighed, overbærenhed og opfindsomhed, når de ønsker en almindelig hverdag uden opslidende konflikter. I sådan en situation er kontakten med ligesindede af stor værdi. Forældrenetværksgruppen er en platform, hvorfra nye venskaber kan opstå på baggrund af erfaringsudveksling omkring fælles udfordringer, forklarer Kirsten Jensen.

Netværksgruppen mødes på Børnehuset Lille Kolstrup, Lille Kolstrup 10, Aabenraa tirsdag 24. marts, torsdag 9. april, tirsdag 21. april, onsdag 6. maj og torsdag 21. maj. Alle gange kl. 19-21.

Det er tredje gang, der udbydes et forløb, som henvender sig til forældre, der søger andre forældre. Senest var det et forløb for forældre til børn med autisme. Initiativtagere er småbørnsteamet og småbørnskonsulenten på handicapområdet i Aabenraa Kommune.

Interesserede kan tilmelde sig hos småbørnskonsulent Kirsten Jensen koj@aabenraa.dk eller tlf.: 40 22 94 90. Deltagerne optages i gruppen efter først til mølle-princippet.